© Korenmolen De Leeuw Aalsmeer
Disclaimer - Privacy Policy - Sitemap
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator
 
 
+ -

Donateur

Donateur

Nederland molenland, dat weet iedereen. Molens zijn naast klompen en tulpen ook in de 21ste eeuw het visitekaartje van Nederland. Dat de molens nog steeds functioneren en voor iedereen kunnen worden opengesteld, kan alleen worden bereikt door de tomeloze inzet en energie van een grote groep vrijwilligers waarvan de molenaars de onmisbare spil zijn. Samen besteden zij vele uren in en rond de molens en daarmee werken zij ook mee met het in stand houden van ons industrieel erfgoed. Molens horen gewoon bij Nederland en zijn niet weg te denken uit ons landschap. De inzet van al die molens bracht Nederland de welvaart waar we nog steeds van profiteren.

De molenwereld is er voor ons allemaal. Het is een kostbare culturele erfenis die uw steun verdient. Het doel van onze stichting is het behoud van Korenmolen de Leeuw die al ruim vier en een halve eeuw ons dorpsbeeld mede heeft bepaald en ons gemeenschappelijk bezit is. Door donateur te worden helpt u onze mooie Korenmolen de Leeuw te laten draaien, malen en werken.

Betaal jaarlijks minimaal € 20,= aan donatie en ontvang driemaal per jaar het (digitale) informatieblad "Meel van de Leeuw", tevens krijgt u altijd een gratis rondleiding in onze molen.

Natuurlijk is een gift ook welkom.

NL91RABO0300121946 t.n.v. Stichting Korenmolen De Leeuw te Aalsmeer.