Bitterkoekjescake met Amaretto smaak
Samenstelling: Amandelbitterkoek, suiker, tarwebloen, tarwezetmeel, sojabloem, rijsmiddel (E555, E450A), gedroogde glucosestroop, emulgator (E471, E472B, zout, aroma, verdikkingsmiddel (E415).
Benodigd: 500 gram bitterkoekjescakemix van Korenmolen de Leeuw, 250 gram boter/margarine, 25 gram water, 5 eieren.
Werkwijze: Boter of margarine +/- 21 graad celsius soepel draaien (niet luchtig); daarna de rest toevoegen, en in 4-6 minuten mixen tot een glad beslag.
Baktijd: +/- 65 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 160 graad celsius.
In onze winkel verkopen wij de bitterkoekjescakemix in doosjes van 500 gram voor € 3,60. Samen met een trommel van Korenmolen de Leeuw voor € 10,80. De trommel verkopen we ook los voor € 7,20.