Steun onze molen!

En word voor slechts €20,- per jaar donateur.

Home » Stichting » Donateur worden

Steun onze molen, word donateur!

Nederland molenland, dat weet iedereen. Molens zijn naast klompen en tulpen ook in de 21ste eeuw het visitekaartje van Nederland. Dat de molens nog steeds functioneren en voor iedereen kunnen worden opengesteld, kan alleen worden bereikt door de tomeloze inzet en energie van een grote groep vrijwilligers waarvan de molenaars de onmisbare spil zijn. Samen besteden zij vele uren in en rond de molens en daarmee werken zij ook mee met het in stand houden van ons industrieel erfgoed. Molens horen gewoon bij Nederland en zijn niet weg te denken uit ons landschap. De inzet van al die molens bracht Nederland de welvaart waar we nog steeds van profiteren. Steun onze molen dan ook.

Korenmolen De Leeuw verdient uw steun.

De molenwereld is er voor ons allemaal. Het is een kostbare culturele erfenis die uw steun verdient. Het doel van onze stichting is het behoud van Korenmolen de Leeuw die al ruim vier en een halve eeuw ons dorpsbeeld mede heeft bepaald en ons gemeenschappelijk bezit is. Door donateur te worden helpt u onze mooie Korenmolen de Leeuw te laten draaien, malen en werken.

Betaal jaarlijks minimaal € 20,= aan donatie en ontvang driemaal per jaar het (digitale) informatieblad “Meel van de Leeuw”, tevens krijgt u altijd een gratis rondleiding in onze molen.

Onze gegevens voor een gift!

Natuurlijk is een gift ook welkom. U kunt uw gift overmaken op de volgende rekening:

NL91RABO0300121946 t.n.v. Stichting Korenmolen De Leeuw te Aalsmeer.

Korenmolen De Leeuw - Word Donateur - Steun korenmolen De Leeuw