Bitterkoekjescake met Amarettosmaak
Niveau
Easy
Tiid
±75 Min
Porties
10
Ingrediënten
- 500 gr Bitterkoekjescakemix
- 250 gr Roomboter/margarine
- 13 gr Water
- 5 eieren
Instructies
Stap 1
Verwarm de oven voor op: 160 graden Celsius.
Stap 2
Boter of margarine ± 21 graad Celsius soepel draaien (niet luchtig); daarna de rest toevoegen, en in 4-6 minuten mixen tot een glad beslag.
Stap 3
In ingevet cakeblik bakken gedurende 65 minuten op 160˚ in voorverwarmde oven.
In onze winkel verkopen wij de Bitterkoekjescakemix in zakjes van 500 gram voor € 3,95. Samen met een trommel van Korenmolen de Leeuw voor € 13,30. De trommel verkopen we ook los voor € 9,35.
Samenstelling:
Tarwebloem, suiker, sojabloem, aroma, tarwezetmeel, emulgator (E471), rijsmiddel (E500, E450), verdikkingsmiddel (E415), zout.
Meer recepten
Algmene baktips
Het bakken van brood, cake etc lijkt in het begin wat ingewikkeld. Hoe vaker je het doet des te beter het gaat èn des te beter het smaakt! Als het goed smaakt krijg je er steeds meer plezier in en ga je het dus vaker doen: cirkel rond. .Temperatuur Vaak staat...
American Brownies
Ingrediënten 1 zakje American Brownie mix 50 gr Roomboter/margarine 100 gr Water 3 eieren Instructies Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Stap 2 Mix de eieren met de boter. Stap 3 Roer met spatel het water en de mix er door; eventueel extra 65 gr noten of...
Brooddeeg maken
Ingrediënten Zet alle ingrediënten, behalve gist, enige tijd tevoren weg bij kamertemperatuur. De temperatuur van het deeg is zeer belangrijk. Te koud deeg is niet goed, maar het is niet heel erg, het deeg rijst alleen minder snel. een te warm deeg - ontstaan door...