Gembercake

Niveau

Easy

Tiid

±75 Min

Porties

10

Ingrediënten

  • 500 gr Gembercakemix
  • 175 gr Roomboter/margarine
  • 4 eieren

Instructies

Stap 1

Mix de eieren door de boter of margarine.

Stap 2

Mix daarna de gembercake-mix erdoor en mix in 6 minuten tot een glad beslag.

Stap 3

± 75 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 150 graden Celsius.

Samenstelling:
Zeeuws tarwebloem, gember, suiker, bakpoeder, vanille, citroen, natuurlijke kleurstof, curcuma, xanthaangom, zout.

Meer recepten

American Brownies

American Brownies

Ingrediënten 1 zakje American Brownie mix 50 gr Roomboter/margarine 100 gr Water 3 eieren Instructies Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Stap 2 Mix de eieren met de boter. Stap 3 Roer met spatel het water en de mix er door; eventueel extra 65 gr noten of...

Baktips

Baktips

Het bakken van brood, cake etc lijkt in het begin wat ingewikkeld. Hoe vaker je het doet des te beter het gaat èn des te beter het smaakt! Als het goed smaakt krijg je er steeds meer plezier in en ga je het dus vaker doen: cirkel rond.   .Tip temp Vaak staat...

Bitterkoekjescake met Amarettosmaak

Bitterkoekjescake met Amarettosmaak

Niveau EasyTiid ±75 MinPorties 10Ingrediënten 500 gr Bitterkoekjescakemix 250 gr Roomboter/margarine 13 gr Water 5 eieren InstructiesStap 1 Verwarm de oven voor op: 160 graden Celsius.Stap 2 Boter of margarine ± 21 graad Celsius soepel draaien (niet luchtig); daarna...